Jdi na obsah Jdi na menu
Reklama
Založte webové stránky zdarma - eStránky.cz
 


test 2

4. 9. 2007

test o koních 1

23.4.2007 09:22 | Delarue | testy

1.Co znamená pojem Flémování???

a) Kůň ucítí neznámou vůni nebo chuť a ohrne horní pysk.

b) Kůň který při pití srká.

2.Co znamená přiložení uší k hlavě???

a) že ho něco zajímá.

b) koně něco rozptyluje

c) zozčilení nebo strach

3.Podle čeho poznáme stáří koně???

a) podle hmotnosti koně

b) podle stavu zubů

c) podle stavu kopyt

4.Kolik měsíců je klisna březí.

a) 9 měsíců

b) 12 měsíců

c) 11měsíců

5.U kterého plemene jsou typické rousy???

a) chlabnokrevníka

b) plnokrevníka

c) teplokravníka

6.Co je to Úhoří pruh???

a) na krátko ustřížená hříva

b) tmavý pruh

c) bílá čára na kopytě

7.Co je to Lucerna???

a) velmi široká bílá lysina

b) bílá skvrna na zádách koně

c) zvláštní tvar třmene

8.Jaká rostlina je pro koně jedovatá???

a) Pampeliška

b) Zlatý déšť

c) Tulipán

9.Kolik max. měří ponyové???

a) 150cm

b) 147cm

c) 160cm

10.Jaká je normální teplota koně???

a) 39C

b) 37,4 do 38,5C

c) 36C

Výsledky:

1.a)

2.c)

3.b)

4.c)

5.a)

6.b)

7.a)

8.b)

9.b)

10.b)

Hodnocení:

10-8bodů velká 1

7-5bodů sice to není na 1,ale je to pěkná 2

4-0bodů měl(a) bys na tom zapracovat

Anketa

Jak jste dopadly s testem???


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář